Menu Sluiten

Advies Wastafelkraan

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

01076770107677

More info

tags: Badkamerkranen – Blog Over Wastafelkraan – Info Over Wastafelkraan – Keukenspoelbakken – Lavabokranen – 

Wenst u meer info over advies wastafelkraan kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Advies Wastafelkraan

Waterkranen Advies Wastafelkraan Een wastafelkraan is een van de meest essentiële badkameraccessoires in elk huis. Niet alleen voegt het een stijlvolle touch toe aan een kamer, maar het is ook een steeds groter wordende noodzaak voor veel mensen die een goede plek zoeken om hun handen en gezicht te wassen, met water dat niet te hard of te zacht is. Er zijn echter zoveel verschillende soorten wastafelkranen op de markt dat de keuze ervan best wel overweldigend kan zijn. De tips in dit artikel helpen je de juiste wastafelkraan te kiezen.

1. Voordat je een wastafelkraan koopt

Alvorens een wastafelkraan te kopen, is het belangrijk om eerst na te denken over het aantal gaten dat nodig is in de wastafel. Als je de wastafel al hebt, dan is het belangrijk om te weten of je enkele of twee gaten nodig hebt. Sommige kranen hebben een aparte bedieningshendel voor koud en heet water, maar het meest voorkomende type heeft slechts één hendel, met een knop om het waterinstelpunt aan te passen. Houd er rekening mee dat sommige wastafelkranen drie gaten nodig hebben.

2. Wat voor materiaal?

De meeste wastafelkranen zijn gemaakt van chroom of RVS. Chroom is een duurzame, licht reflecterende optie die vaak de voorkeur heeft, omdat het een prachtige glans toevoegt aan de kamer. RVS is een meer modern en robuust materiaal dat ook langer meegaat dan chroom. Het is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur wat het materiaal van je wastafelkraan moet zijn.

3. Soorten wastafelkranen

Er zijn verschillende soorten wastafelkranen beschikbaar, variërend van eenvoudige enkelhendels tot subtiele tweeknops kranen. Elke variant heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om de mogelijkheden af te wegen alvorens een keuze te maken. Hieronder worden enkele populaire soorten wastafelkranen genoemd.

3.1 Enkelhendel

Een enkelhendel wastafelkraan is eenvoudig te bedienen en wordt vaak gebruikt in badkamers. Het is een van de meest voorkomende soorten wastafelkranen omdat het zowel comfortabel als duurzaam is. Met één enkele handeling kan de gebruiker de temperatuur en stroom van het water aanpassen.

3.2 Tweehendels

Tweehendels wastafelkranen zijn meestal het meest geschikt voor gebruik in keukens. Deze kranen hebben twee apparaten die onafhankelijk van elkaar werken. Elke bedieningshendel bestuurt een apart leidingwater (koud of warm). Dit type wastafelkraan biedt betere controle over de stroom en de temperatuur van het water.

3.3 Monobloc

Monobloc wastafelkranen zijn de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een stijlvolle, maar tegelijkertijd robuuste oplossing. Ze hebben een compact ontwerp dat regelmatig wordt gebruikt in luxe badkamers. Met een monobloc wastafelkraan heb je de vrijheid om het waterinstelpunt met één druk op de knop aan te passen.

4. Hansgrohe Waterkranen

Hansgrohe is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige waterkranen. Hun moderne waterkranen bieden een optimale balans tussen functionaliteit en design. Hansgrohe heeft een breed scala aan wastafelkranen, van stijlvolle en strakke ontwerpen voor moderne badkamers tot robuuste modellen die een perfecte aanvulling zijn op traditionele keukens.

5. Prijsbereik

Afhankelijk van het materiaal, type en merk van de wastafelkraan, kan de prijs varieren van enkele tientallen euro´s tot honderden euro´s. Meestal hebben de duurdere waterkranen meer technische kenmerken en extra functies, maar je kunt ook betaalbare opties vinden met de eigenlijke prestaties die je wilt. Hansgrohe heeft een grote selectie aan Wastafelkranen, waaronder de Hansgrohe Metris S, Hansgrohe Talis S, Hansgrohe Talis C en vele anderen. Klik hier om de complete collectie te bekijken.

Bij het kopen van een Wastafelkraan is het belangrijk om te controleren of het product aan al je verwachtingen voldoet. Koop alleen een Wastafelkraan als je er zeker van bent dat het past binnen je budget, dat de technische specificaties aan je wensen voldoen, en dat het perfect bij je stijl en interieur past. Met behulp van deze informatie kun je de perfecte Wastafelkraan vinden.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Advies wastafelkraan

!–StopPubText–>.